GRUP 20

Castellano|Català

Fòrum per a la reflexió, el debat i l'opinió d'auditoria

ico_pdf
Dossier de prensa
Treballa amb nosaltres

img_grup
Campanya televisiva de Grup20 per a la transparència, rigor i màxima qualitat en auditoria.

GRUP 20

El Grup20 va néixer de la iniciativa de diferents firmes d’auditoria que van decidir crear un Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió sobre els aspectes relacionats amb l’auditoria, sobre el seu paper en la societat i, en general, sobre tot allò que fa referència a la transparència de la informació econòmica i financera.

El Grup20 ha volgut, sempre, treballar per al reforçament i el perfeccionament permanent de tot allò que envolta el món de l’auditoria. Des de la seva creació, el Grup20 ha reivindicat l’articulació de mesures prioritàries que contribueixin a enfortir la imatge de la professió.

La idea era crear un canal de transmissió adient de les inquietuds i reflexions per obrir un debat sobre la necessitat d’independència de l’auditor i cercar nous instruments que l’asseguressin. Tot això amb l’objectiu que els usuaris coneguessin millor la funció de l’auditor i la seva importància en un mercat on la transparència informativa és vital.

Des del passat 18 de maig de 2010, el Fòrum es va constituir en Associació.

QUI SOM?

img_grup A dia d’avui són divuit les empreses que conformen el Grup20 i representa la veu i els interessos de prop de quaranta firmes.

Les firmes d'auditoria que formen el Grup 20 representen un 40% de la facturació de les firmes mitjanes.

La característica fonamental de les firmes que integren l’Associació és la d’haver adoptat estructures empresarials que els permeten afrontar amb garanties el compromís de qualitat i desenvolupar un paper fonamental en el sector de l’auditoria.

OBJECTIU

L’objectiu del Grup és la millora continuada de l’exercici professional de les nostres firmes i que els usuaris valorin i gaudeixin de la seva funció en un mercat on la transparència informativa és vital.

Durant els més de vint anys de la seva trajectòria, el Grup ha portat a terme noves iniciatives per a la dinamització d’un entorn de reflexió per tal d’obrir el debat a organitzacions empresarials, institucions públiques, sindicats, mitjans de comunicació, institucions docents, col·legis professionals, corporacions professionals, empreses, usuaris i companys de l’auditoria.

Totes les firmes que avui formen el Grup20 i també totes aquelles que al llarg d’aquests anys han participat en el nostre Fòrum renoven dia a dia el seu esperit i compromís de millora amb la societat civil per estar a l’alçada dels continus reptes de la nova era de la globalització econòmica.

Així mateix, mantenen la motivació per continuar lluitant per aconseguir la transparència informativa del sector i de la professió.

Des del Grup20 es vol reivindicar el prestigi de la professió amb renovades il·lusions per aconseguir, a partir de l’eficàcia, amb rigor, serietat i responsabilitat, el reconeixement cap al nostre treball i cap al bé social que aportem a la ciutadania com a col·lectiu i com a persones i així enfortir la professió auditora i elevar el seu reconeixement social.

​20È ANIVERSARI DE GRUP20: 1994-2014

​Coincidint amb la celebració del seu 20è Aniversari, l'Associació Grup20- Fòrum Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria- ha organitzat una Conferència sobre els temes clau del sector de l'auditoria, posant l'accent principalment en la transparència del sistema econòmic.

La trobada ha comptat amb la participació del Conseller de la CNMV, Catedràtic de la UPF, president del REC i ACCID, Oriol Amat, qui ha presentat la conferència “La transparència i els valors com a factor de competitivitat”.

img_component1
Galeria fotogràfica

 

 

JUNTA DIRECTIVA

img_component1

Mercé Martí, Presidenta

img_component1

Pere Ruiz, Vice-President

Ramon Riera

Ramon Riera, Secretari

Noelia Acosta

Noelia Acosta, Tresorera

 

ON SOM?

Les firmes d'auditoria que constitueixen el Grup20 tenen una amplia representació geogràfica amb presència a les següents ciutats:

A Coruña - Andorra - Alicante - Barcelona - Berga - Bilbao - Cartagena - Esplugues de Llobregat - Gijón - Girona - Granada - Granollers - Las Palmas de Gran Canaria - Lisboa - Logroño - Lleida - Madrid - Málaga - Manresa - Marbella - Mérida - Murcia - Oviedo - Palencia - Palma de Mallorca - Pamplona - Sabadell - Sevilla - Tarragona - Teruel - Terrassa - Tortosa - Valencia - Valladolid - Vic - Vigo - Vitoria - Zaragoza